Programmet klart för Radondagen 17 mars - Anmäl dig här


Tomas Persson från Strålsäkerhetsmyndigheten föreläser under Radondagen 2020

Årets Radondag går av stapeln onsdagen den 17 mars 2021 och blir i år en digital konferens med möjlighet till mycket interaktion. Nu har programmet släppts och som vanligt erbjuder det den senaste spetskunskapen, men även värdefulla erfarenheter från kommuner, myndigheter, branschexperter, forskare, miljöansvariga samt politiker.

Bland annat kommer Strålsäkerhetsmyndigheten närvara och berätta om sitt arbete vad gäller radon på arbetsplatser. Som vanligt har vi även en politikerpanel som i år består av riksdagsledarmötena Leif Nysmed (S), Roger Hedlund (SD), Larry Söder (KD) och Ola Johansson (C). Ämnen som kommer att beröras av riksdagspolitikerna är radonbidraget och radonfrågor kopplade till Energideklarationen och fastighetsförsäljning samt genomgång av politikernas egna förslag. Det blir även inspirerande föredrag med goda exempel från verkligheten som t ex statistik från mer än 60 000 mätningar av arbetsplatser.

Radondagen organiseras av Svensk Radonförening och är en öppen konferens för alla som arbetar med och är intresserade av radon där du som deltagare också har möjlighet att ställa frågor till myndigheter och radonexperter. Du anmäler dig enkelt via vår hemsida för konferensen, www.radondagen.org.

Anmäl dig som deltagare i konferensen här!

Anmäl dig som digital utställare här!


Läs artikeln på My newsdesk
https://www.mynewsdesk.com/se/svensk-radonfoerening/pressreleases/programmet-klart-foer-radondagen-17-mars-anmael-dig-haer-3060502